MISSIE

EEN IDEE GEBOREN van de meest elementaire menselijke behoeftes – BEWEGING

Het is 2006

Airborne soldaat Dave de Vries werkt op een basis in het zuiden van de provincie Uruzgan, Tarin Kowt. Met minimale trainingsmogelijkheden en slopende warme begint hij methodes te zoeken op deze plek van de wereld. Normaal doet hij survival runs, hardlopen, fitness en vooral core lichaamsoefeningen. Binnen twee weken was er een trainingslocatie gebouwd met met onder andere; zandzakken, kettlebells en een verzwaard pak.

Na vier maanden van hard trainen was de missie voorbij en keerde Dave terug naar huis. Het eerste wat hij deed was meedoen aan allerlei wedstrijden; survival lopen, rennen, strongman races. Bij alle races werd hij eerste en de mensen waren verrast. Een nieuwe routine van de training werd geboren, gewichtsvest training.

ONTWIKKELING VAN DE TRAINING

We begonnen topsporters en coaches te vragen om het gewichtsvest te proberen. Dit om de optimale kwaliteit van het product te bewijzen en testen. De producten werden getest door sportliefhebbers, Personal Trainers, Kiteboarders, Runners, Wandelaars en CrossFit professionals, dit onder verschillende omstandigheden. Samen met de top uit allerlei sport disciplines ontwikkelden we een nieuwe manier van trainen.

DE REST IS GESCHIEDENIS

Het vergde moed en verbeeldingskracht om te evolueren van een gewogen pak naar een revolutionair gewichtsvest. Onze kernwaarden blijven hetzelfde en motiveren ons in alles wat we doen – ‘s werelds beste en grootste maker van gewichtsvesten.