Resultaten

Het CrossXvest WeightVest is draagbaar voor zowel man als vrouw, en volledig afstelbaar qua maat en gewicht. Tijdens een missie in het buitenland, merkte Dave (founder CrossXvest) grote voordelen van het trainen met extra gewicht. Bij wedstrijden merkte hij een flinke vooruitgang bij verschillende sportdisciplines. Later begon hij deze manier van trainen te bestuderen. Hij reisde af naar Schotland, Spanje, Zwitserland en de Verenigde Staten om sporters, coaches en topsporters te ontmoeten en meer te vertellen over zijn filosofie en trainingstool ”het CrossXvest WeightVest”. Ook ontmoeten hij de winnaar van American Ninja Warrior, Isaac Caldiero. Iedereen was mega enthousiast, na terugkomst werden er succesvolle pilots opgestart met vier verschillende sportondernemingen in Nederland.

Geeft het dragen van een CrossXvest WeightVest voordelen bij het sporten?

Absoluut! Er zijn vele onderzoeken gedaan naar deze manier van trainen. Denk hierbij aan professionele sporters die verbetering zagen in hoogspringen, wandelen, hardlopen, sprinten en verspringen. Het CrossXvest WeightVest is ook ideaal geschikt om in te zetten bij plyometricsche oefeningen. Door het dragen van een CrossXvest verbeter je de lichaamshouding en versterk je de buikspieren. Testgroepen die trainde met gewichtsvesten toonde significante resultaten binnen 4 a 8 weken.

Meer vrijheid tijdens het sporten? Ontdek het CrossXvest WeightVest!

Een druk leven? Geen probleem, het CrossXvest WeightVest is een makkelijk vervoerbare multi-functionele fitnesstool. Train zowel indoor als outdoor en maak van iedere training een uitdaging. Het CrossXvest WeightVest kan ideaal ingezet worden met andere fitnesstool zoals een TRX, Sandbag, Kettlebell etc. Trainen waar en wanneer jij wilt? In de gym, tijdens het wandelen en/of hardlopen, Personal Training, Bootcamp of op reis. Het kan nu met het CrossXvest WeightVest!

Verbeteringen Cardio-vasculaire systeem?

Door het dragen van het CrossXvest WeightVest zal je lichaam en cardiovasculaire systeem harder moeten werken. Hierdoor stijgt het aantal hartslagen en verbrand je meer kcal. De vetverbranding en intensiteit gaat omhoog. Je traint effectiever in dezelfde tijd als iemand zonder CrossXvest. Middels verschillende hartslagen meters hebben wij dit en vele andere persoonlijk ervaren. Indien goed gebruikt, kan het gewichtvet ook voordelen bieden bij het vergroten van de VO2 max,” zegt Brock Christopher, CPT, Kracht en Conditie Coach bij het Atlanta’s Porsche Human Performance.

Een ander pluspunt: Het dragen van extra gewicht stimuleert een sterker bewegingsapparaat, naast de spieren worden ook de botten sterker.