FAQ

CrossXvest International ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

1. Afstellen CrossXvest WeightVest

Het CrossXvest WeightVest is een multi-functionele fitnesstool geschikt voor hem en haar.
Ons gewichtsvest is afstelbaar rondom de schouders en taille. De sporter kan zelf bepalen wat hij/zij het meest comfortabel vind. Wij raden aan de instelling bij iedere training te controleren en met een sprong of korte sprint te bepalen of het CrossXvest comfortabel zit.

2. Inzet gewichten CrossXvest WeightVest

Het CrossXvest WeightVest is volledig instelbaar vanaf 1kg tot maximaal 20kg. Iedere gewicht weegt gemiddeld 1 kilogram. Wij raden sporters aan het CrossXvest altijd gelijk te verdelen over de voor en achterzijde. Hierdoor is het CrossXvest in balans met de sporter en zal het comfortabeler en effectiever werken. Wij raden aan te starten met 2 a 4 kilogram en dit naar gewenste intensiteit te verhogen. Bij wandelen en statische oefeningen kan het gewicht sneller worden opgevoerd dan oefeningen met grotere impact zoals hardlopen en explosieve bewegingen. Na verloop van tijd wordt het lichaam sterker en kan het aantal kilo’s geleidelijk worden opgebouwd.

3. Indoor Training WeightVest

Het CrossXvest WeightVest is perfect geschikt voor Indoor Training. Zowel als alleenstaande fitnesstool als in combinatie met andere fitnesstool zoals een TRX, Medicine Ball, Battle Ropes etc. Veelal zien we CrossFitters, Fitness, Personal Trainers trainen met ons product, het CrossXvest WeightVest. Het CrossXvest vervangt dure apparaten is multi-functioneel inzetbaar en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, tevens is het aanschafbedrag relatief laag vergelijken met dure apparaten die gefocused zijn op een bepaalde oefening of spiergroep.

4. Outdoor Training

Het CrossXvest WeightVest is populair bij buitensporters. Denk hierbij aan wandelaars, hardlopers, trail-runners, Bootcampers etc. Het is gemakkelijk af te stellen en geeft je net dat extra zetje in de rug. Ideaal geschikt voor mensen die meer afwisseling willen hebben binnen hun trainingen en routines. Het trainen is zwaarder, uitdagender en effectiever. Maak van iedere Outdoor Training een uitdaging!

5. Resultaten Meten

Het CrossXvest WeightVest kan worden ingezet middels een eigen ontwikkeld trainingsprogramma of via een trainer of specialist. Tevens is het een optie om tijdens het trainen of hardlopen een hartslaghorloge te dragen. Met CrossXvest WeightVest aan zal je hartslag sneller stijgen. Hierdoor train je effectiever en zal je in dezelfde tijd meer kcal verbranden dan zonder CrossXvest. Afgelopen jaren hebben we hier ervaring in opgebouwd en hiervoor kan je ons altijd e-mailen naar info@crossxvest.com.

6. Inzet bij verschillende sporten

Het CrossXvest WeightVest kan worden ingezet bij allerlei sporten. Wees hierin creatief en verken de voordelen. Onze klanten bestaan o.a uit: wandelaars, hardlopers, cross-fitters, fitness enthousiastelingen, rugbyers, wielrenners, sprinters, obstacle runners, personal trainers, bootcampers etc. Bij watersportactiviteiten is het niet mogelijk om het CrossXvest WeightVest te gebruiken. In onze algemene voorwaarden vindt je hierover meer informatie.

7. Upgraden (bijkopen) extra gewichten CrossXvest WeightVest

Het CrossXvest WeightVest kan worden aangekocht in drie verschillende edities. Dit is gedaan om de klant maximale service en keuze te bieden. Wij adviseren de startende sporter een Beginner kit te kopen. De gevordere sporter, atleet en/of sportondernemer een raden we aan Advanced of Expert kit aan te schaffen. In verhouding is onze Expert kit het meest goedkoop en ”best-buy” product.

  • Beginner 6KG
  • Advanced 10KG
  • Expert 20KG

Uiteraard is het altijd mogelijk om extra gewichten te kopen in de vorm van tien kilo en veertien kilo losse CrossXvest gewichten.

8. Kwaliteit CrossXvest

Volgens vele klanten en onze eigen onderzoek bieden wij de beste gewichtsvesten ter wereld. Tevens zijn er veel reviews over ons geschreven en zijn we positief in de media verschenen. We reizen de wereld rond om de producten te testen onder verzwaarde omstandigheden. Tevens werken we met Nationale, Europese en Wereldkampioenen om het beste product te garanderen. Binnen ons ambassadeurs team zijn er mensen die fanatiek trainen met het CrossXvest Weightvest en hierbij uitzonderlijke resultaten hebben neergezet. Het team bestaat uit mensen die al geruimte tijd ervaring hebben in de sportwereld en keihard werken . Vanuit passie en liefde voor de sport is CrossXvest ontstaan.

9. Inpakken CrossXvest

Het CrossXvest WeightVest wordt ingepakt in onze ware-housing. De dozen die we gebruiken zijn stevig en kunnen tot 30 kilo dragen. Het CrossXvest WeightVest is ingepakt en de doos is voorzien van een track en trace code voor PostNL. Bij interessante acties voegen wij weleens extra flyers toe voor de klant of kortingsbonnen.

10. Verzendingen CrossXvest

CrossXvest werkt samen met MyParcel en PostNL. Klanten kopen via onze website www.crossxvest.com de producten en wij versturen de gekochte producten naar onze klanten. Het werkt snel en effectief. Klanten kunnen via een track en trace code hun eigen aankoop volgen. Onderaan is onze header zijn de logo’s zichtbaar van onze samenwerking met MyParcel en PostNL.

11. Service CrossXvest

Wij streven er altijd naar om de beste service te verzorgen. CrossXvest is een geweldig product voor de sporter en getest door trainers en atleten. Bij suggesties en/of verbeteringen kunt u e-mailen naar info@crossxvest.com.

12. Betalingen op website www.crossxvest.com

Op dit moment werken wij met Icepay en die ondersteunen de volgende modules: Ideal, PayPal, MisterCash, MasterCard en VISA. Deze betalingssystemen bieden een wereldwijde dekking. U kunt veilig betalen op onze website. Zakelijke en volume aanvragen lopen via e-mail info@crossxvest.com. Mocht u niet kunnen betalen onder deze betalingssystemen dan kunt u ons tevens contacten via info@crossxvest.com.

13. Online Community CrossXvest

Wij houden van onze CrossXvesten fanatiekelingen.. Speciaal voor deze groep is er een hashtag aangemaakt #crossxvest. De hashtags zijn actief op Instagram en Facebook. Volg andere CrossXvest enthousiastelingen over de gehele wereld! Laat jezelf inspireren en inspireer. The sky is the limit!